ÇAĞRI MERKEZİ 0850 309 30 57
800 TL ÜZERİ KARGO ÜCRETSİZ
ÇAĞRI MERKEZİ 0850 309 30 57
800 TL ÜZERİ KARGO ÜCRETSİZ
Esmerlere Hangi Renk Şal Yakışır?

Esmerlere Hangi Renk Şal Yakışır?

Planımız ne olursa olsun, genel olarak kıyafetlerimizi ya da aksesuarlarımızı seçerken özenli ve titiz davranırız. Ten rengimiz, bizimle birlikte gelişen zevklerimiz ve kendimizi iyi hissettiğimiz seçimler her birey için özeldir. Buğday, sarışın, beyaz ve esmer birçok tonu bulunan tenimize uygun şal seçimi ise tesettürlü kadınların kombinlerini tamamlarken dikkat ettiği noktalardandır. Durum böyleyken “Esmerlere hangi renk şal yakışır? Sarışın kadınlar hangi tonda şal takmalıdır?” gibi sorular tesettürlü hanımların merak ettiği konuların başında gelir. Çünkü doğru bir kombin için ten rengine göre seçim yapmak, son derece önemlidir. Öyle ki renk seçimi, kıyafetin daha iyi taşınmasını bile sağlar.

Esmer Tene Uygun Şal Seçimi

Kıyafet alışverişlerimize her ne kadar popüler parçalar ve moda yön verse de ten rengimiz kararımızı tetikleyen etmenlerdir. Ten rengine uygun şal seçimleri, bedeninize uygun kıyafet seçimleri tamamlayıcı aksesuarlar sizlerin stilinizin yansımasını oluşturur. “Esmerler için şal renkleri nasıl olmalı ve esmer ten için uygun şal modelleri nelerdir?” sorularını incelediğimiz bu sekmemizde yararlı olacağını düşündüğümüz bilgileri paylaşacağız.

Tesettürlü kadınlar için şal seçimlerine yön veren dönemsel parçaların yanında ten rengi ve yüz biçimi de şal seçimini etkiler. Yuvarlak, sivri veya kare yüz renginize bağlı olarak şal bağlama modelinizi özgürce tasarlayabilirsiniz. Bunun yanında değişmesi mümkün olmayan şal renginiz için de uygun tonlarda şal seçimleri ile bütün gözleri üstünüze çekebilirsiniz.

Esmer Ten için Şal Önerisi

Esmer ten rengi buğday tonları kadar gözümüzün görmeye alışkın olduğu ten renklerinden değildir. Dolayısıyla esmer ten daha çok göz önünde bulunduğu için şal tonlamalarında soft tonlara, pastel ağırlıklı renklere yönelmelidir. Diğer yandan esmer ten için şal önerilerine örnek olarak verebileceğimiz renkler bu şekildedir:

  • Yeşilin farklı tonları
  • Eflatun ve açık lila
  • Kavun içi, limon sarısı tonlarının yumuşak duruşlu tonları
  • Fuşya tonları, pembe gül tonlamaları

Hazır şal modellerinden güvenle alışveriş yapacağınız Mooncorn penye şalların sayesinde kaliteli şal arayışınızı tek adreste tamamlayacaksınız. Aynı zamanda:

  • Mint yeşili penye şal modeline esmer ten için uygun şal ararken mutlaka göz atmalısınız. Bahar aylarında yapacağınız kombinlerinizin tamamlayıcı baş parçası olacak.
  • Kayısı penye renkteki şal ise yaz aylarının enerjik ruhunu yansıtmanıza yardımcı olarak esmerlere hangi renk şal sorusuna cevaben gösterilebilecek parçalardandır.
  • Krem dijital soft şal modelinde ise canlı baskıları ile gelincikler sizlere bahar kokularını burnunuza getirirken görenler manzara izliyormuş hissine kapılacak.

Esmer ten için uygun şal bulmak doğru adreslerde aradığınızda son derece kolaydır. Ten renginizi baz alarak yapacağınız şal alışverişleriniz için dikkatli bir analizin ardından sizlere uyan parçayı bulabilirsiniz.

Şal Seçerken Dikkat Etmeniz Gerekenler

Şal kullanımı çoğunlukla tesettürlü hanımlar tarafından tercih edilse de aksesuar olarak da kullanılmaktadır. Tesettürlü esmer hanımlar için şal önerilerine ağırlık verdiğimiz bu noktalarda renklerin yanında tarzınıza uygun şal seçimi içinde ipuçlarını aktaralım:

  • Tarzınızı yansıtan bu kilit parça için kıyafetlerinizin bütününe bakmalısınız.
  • Mevsime özel olarak şal kumaşlarına dikkat etmelisiniz. Penye şal modelleri, pamuklu şallar ve diğer çeşitlere şans vermelisiniz.
  • Desenli şallar sakin kombinlere, hareketli kıyafetlerinize ise tek renk veya maksimum iki renkli şalları tercih etmelisiniz.
  • Şal uzunluğunuz dilediğiniz ölçülerde olmalı, yapmak istediğiniz modellerde sıkıntı yaşamamalısınız.
  • Şalınızın dikiminde kullanılan kumaş kalitesi en çok dikkat etmeniz gerekendir. Etiket ve ürün uyumu bu noktada eşleşmelidir.

Hazır şal modellerinde onlarca çeşit kafa karışıklığına yol açabilmektedir. Bu noktada yol göstericiniz tarzınız, renk seçimleriniz ve sizleri iyi hissettiren parçalar olabilir. Sade ara yüzü, anlaşılır kategorileri ile her aradığınız modeli tedarik edebilirsiniz.

Esmer Tenli Kadınlar için Şal Modelleri

Esmer tenli kadınlar kıyafetlerine uygun şal seçimlerine kararsız kalabilmektedir. Her kıyafete uygun şalın dolabınızda bulunmadığı durumlarda joker şallarınız bulunmalıdır. Penye şal modelleri uygun fiyatlı şal modellerine örnek olarak kolayca ulaşabileceğiniz kategorilerdendir.

Gümüş penye model şal esmerler için koyu renk seçenekleri arasında uygun bir seçenektir. Çoğunlukla soft tonlar önerilse de her renk esmer tenli kadınlar için uygun olabilmektedir. Özgürce kombin yapabildiğiniz sizlere iyi hissettirirken tarzınızı koruyan parçalar için renklerden ziyade özgünlüğünüz daha önemlidir.

İnternet üzerinden yapabileceğiniz güvenli alışverişler için alternatif sayısı oldukça fazladır. Kampanyalı seçenekler, ücretsiz kargo seçeneği, outlet fırsatları ile tesettür giyime dair aradıklarınız Mooncorn’da tek tık kadar uzağınızda. Esmer kadınlar için şal renkleri, buğday tenliler için uygun renk seçenekleri ve çok daha fazlası sizlerle.

SSS

Esmer Tenlerde Şal Seçiminde Nelere Öncelik Verilmelidir?

Cilt alt tonunuz belirlenmelidir. Pembe tonlarına şans vermeli ve kıyafetlerinizdeki kumaşa yönelik seçim yapmalısınız.

Esmer Ten Rengi için En Trend Şal Rengi Nedir?